• about us1
  • about us
  • about us1
  • Injection Machine3
  • Injection Machine4

Babagan Radlux Lighting

Lampu Radlux minangka produsen profesional lan pemasok solusi ing produk lampu ruangan, industri lan pertambangan.pabrik kalebu area luwih saka 10000 meter persegi, wis workshop modern lan produksi majeng lan peralatan test.

Wiwit 2004 radlux wiwit melu lampu hid (lampu halida logam, lampu sodium tekanan dhuwur lan lampu merkuri), lan saiki wis specilized ing lampu sing dipimpin, kalebu lampu sorot sing dipimpin, lampu teluk dhuwur sing dipimpin, lampu anti banyu sing dipimpin, lampu trowongan sing dipimpin lan lampu jalan sing dipimpin. .kabeh lampu marem request standar internasional, kayata ce, en, iec...etc

Radlux wis ngetrapake sistem kontrol kualitas is09001: 2000 kanthi lengkap lan ngenalake instrumen tes fotoelektrik majeng internasional.uga radlux wis riset kuwat lan kapasitas pangembangan kanggo syarat individu customer kang.

Warta & Acara paling anyar

  • What is high-bay lights

    Apa lampu teluk dhuwur

    Minangka jeneng kasebut, lampu highbay digunakake kanggo madhangi papan kanthi langit-langit sing dhuwur.Iki biasane ditrapake kanggo langit-langit saka 20 kaki nganti 24 kaki.Lampu Lowbay, Nanging, digunakake kanggo cei ...
  • The Importance of LED Street Lighting

    Pentinge Lampu Jalan LED

    Lampu dalan diarani entuk manfaat ngluwihi bisa ndeleng ing peteng.Dibuktekake manawa lampu ing wilayah omah lan industri nyuda kejahatan lan kacilakan mobil.LED duwe umur urip ...