Babagan awake dhewe

kita

Perusahaan

3232

Babagan Radlux

Lampu Radlux minangka produsen profesional lan pemasok solusi ing produk lampu ruangan, industri lan pertambangan.pabrik kalebu area luwih saka 10000 meter persegi, wis workshop modern lan produksi majeng lan peralatan test.

Wiwit 2004 radlux wiwit melu lampu hid (lampu halida logam, lampu sodium tekanan dhuwur lan lampu merkuri), lan saiki wis specilized ing lampu sing dipimpin, kalebu lampu sorot sing dipimpin, lampu teluk dhuwur sing dipimpin, lampu anti banyu sing dipimpin, lampu trowongan sing dipimpin lan lampu jalan sing dipimpin. .kabeh lampu marem request standar internasional, kayata ce, en, iec...etc

Radlux wis ngetrapake sistem kontrol kualitas ISO9001: 2000 kanthi lengkap lan ngenalake instrumen tes fotoelektrik majeng internasional.uga radlux wis riset kuwat lan kapasitas pangembangan kanggo syarat individu customer kang.

Pabrik kalebu area luwih saka 10000 meter persegi

TAUN

Wiwit 2004 radlux wiwit melu lampu hid (lampu halida logam, lampu sodium tekanan dhuwur lan lampu merkuri)

ISO9001

Radlux wis ngetrapake sistem kontrol kualitas ISO9001: 2000 kanthi lengkap

Kaluwihan

dfd

PERALATAN PRODUKSI

Kita dilengkapi baris produksi perakitan modern lan mesin pemasangan permukaan kanggo led lan driver, kerja sama karo mesin injeksi plastik lan mesin die-casting kanggo omah lampu, kanggo nggawe macem-macem produk lan kualitas apik.

sfd

TESTING FULL

Laboratorium tes ing omah mesthekake yen lampu nduweni kinerja lumen sing apik, wektu tuwa nggawe led lan driver bisa digunakake kanthi bener, lan sampling inspeksi anti banyu digawe kanggo mesthekake yen lampu bisa digunakake kanthi aman ing ruangan.

3680557_1629

PENGEMBANGAN & DESIGN

Kanthi pengalaman udakara 15 taun ing babagan lampu, kita duwe tim riset teknis sing luwih kuat, kanggo koordinasi karo pelanggan kanggo ngrancang lampu lan nyukupi kabutuhan individu kanthi nggambar cad, model 3d lan nggawe cetakan, uji coba lan modifikasi.

7643300_2117360180

LAYANAN apik

Kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas apik lan layanan apik kita goal konsisten.supaya entuk iku, kita contorl saben langkah saka kabèh produksi lan pangiriman strictly.

Bengkel

sdv

Tampilan Pabrik

xc

Tampilan Pabrik

tr

Tampilan Pabrik

vd

Tampilan Pabrik

fgn

Tampilan Pabrik

sd

Ruang Sampel

sde

Mesin Injeksi

mgh

Mesin Injeksi

dfd

Mesin Injeksi

vnb

Mesin Injeksi

dfb

Cetakan Injeksi

vbn

Mesin Die-Casting

xcv

Mesin Die-Casting

fd

Tes Umur

dfbfd

Tes Umur

sfd

Tes Umur

ge

Pengiriman

gr

Pengiriman

bf

Pengiriman

dsv

Pengiriman

gd

Pengiriman