Lampu UFO LED, RAD-CL504, kasus aluminium Die-casting + kaca dikeraskan, Driver 85-265V, Garansi 3 tahun


Detail Produk

Tag produk

*Spesifikasi & Aplikasi:

Lampu kanopi RAD-CL504 ana ing desain terpadu Ultra-tipis, driver LED dikempalken ing sisih ndhuwur cahya.Omah digawe saka aluminium die-cast, kanthi fungsi boros panas sing apik banget.15cm dawa kabel external kanggo sambungan daya gampang.Cocog kanggo aplikasi ruangan lan njero ruangan, SPBU, Gudang, Stadion… Multiple cara pemasangan, tembok, langit-langit, krenjang utawa gantung… etc.

Model

RAD-CL504-100W

RAD-CL504-200W

Sistem Watt

100W

200W

Tegangan Input

120-347V

Frekuensi

50/60Hz

Faktor Daya

PF≥0.9

CRI

Ra> 80

Suhu Warna

2800-7000k

urip

50000Hrs

Fitur Produk

1, omah aluminium Die-casting, boros panas sing apik.
2, chip LED kinerja dhuwur, hemat energi, efisiensi cahya sing dhuwur
3, kualitas dhuwur karo garansi 3 taun, umur dawa> 50000hrs
4, Perlindhungan lingkungan, ora ana polusi ultraviolet lan merkuri
5, CRI dhuwur, suhu warna sing beda kanggo pilihan.

Area Aplikasi

Produk sing akeh digunakake ing bangunan, bengkel pabrik utawa gudang, SPBU, mall, Balai Pameran, Stadion, Taman dll

*Packing lan Pengiriman:

Biasane RAD-CL504 dikempalken ing karton kertas coklat.Kothak putih lan kothak werna uga kasedhiya yen perlu.

Pallet Plywood ekstra utawa pallet plastik bisa dikemas ing karton.

Pelabuhan pangiriman yaiku pelabuhan Shanghai, Ningbo utawa Shenzhen.Sampel utawa pesenan cilik bisa dikirim kanthi ekspres lan angkutan udara, pesenan biasa bakal ditindakake kanthi kiriman segara.

* Pembayaran lan Pangiriman:

Biasane wektu pangiriman yaiku 45 dina sawise pembayaran advance utawa salinan L / C ditampa.T / Tand L / C ing ngarsane minangka syarat pembayaran sing ditampa.

* Ekspor lan Pasar Utama:

Saiki, kita kudu ngekspor produk iki menyang akeh pelanggan sing dadi distributor lampu ruangan profesional, proyektor lan produsen saka macem-macem negara, kayata Argentina, Brazil, Chili, Uruguay, Venezuela, Afrika Kidul, Mesir ... etc.

* Kauntungan Kompetitif Utama:

Nawakake prices competitive.

Nawakake garansi 3 taun, kinerja sing luar biasa, kualitas paling apik;

Gampang kanggo nginstal, ngirit biaya tenaga kerja instalasi;

Sembarang cacat manufaktur, kita bakal ngganti komponen utawa kabeh produk.

 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita