Lampu Sorot LED, RAD-FL208, kasus aluminium die-casting + kaca kencang permukaan kain, Driver Terisolasi 85-265V, PF>0.9, IP65, 2 tahun


Detail Produk

Tag produk

*Spesifikasi & Aplikasi:

Lampu sorot RAD-FL208 ana ing omah aluminium Die-cast lan kaca kaku sing cetha.

Fungsi boros panas sing apik lan tampilan cahya sing apik.

Sumber cahya digawe saka SMD2835, watt sing kasedhiya saka 30W nganti 200W.Akeh suhu warna opsional beda saka 2000-6500K lan RGB.

Driver arus konstan 85-265V terisolasi, driver 30W yaiku proteksi kilat 2500V, proteksi kilat 4000V kanggo 50W-200W.

Wektu urip 50000 jam kanthi garansi rong taun.

Model RAD-FL208-30W RAD-FL208-50W RAD-FL208-100W RAD-FL208-150W RAD-FL208-200W
Sistem Watt 30W 50W 100W 150W 200W
Tegangan Input 85-265V
Frekuensi 50/60HZ
Faktor Daya PF≥0.5,PF≥0.9
CRI Ra> 80
Suhu Warna 2800K-7000K utawa RGB
urip 50000Hrs
Fitur Produk 1, omah aluminium Die-casting, boros panas sing apik.
2, chip LED kinerja dhuwur, hemat energi, efisiensi cahya sing dhuwur
3, Kualitas dhuwur kanthi garansi 2 taun, umur dawa> 50000hrs
4, Perlindhungan lingkungan, ora ana polusi ultraviolet lan merkuri
5, CRI dhuwur, suhu warna sing beda kanggo pilihan.
Area Aplikasi Produk sing akeh digunakake ing bangunan, bengkel pabrik utawa gudang, SPBU, mall, Balai Pameran, Stadion, Taman dll

*Packing & Pengiriman:

Produk iki dikempalken ing karton kertas coklat biasane;Kothak putih lan kothak werna uga kasedhiya yen perlu.Pallet Plywood ekstra utawa pallet plastik bisa dikemas ing karton.

Pelabuhan pangiriman yaiku pelabuhan Shanghai, Ningbo utawa Shenzhen.Sampel utawa pesenan cilik bisa dikirim kanthi ekspres lan angkutan udara, pesenan biasa bakal ditindakake kanthi kiriman segara.

* Pembayaran & Pengiriman:

Istilah pembayaran sing ditampa yaiku T / T, L / C ing ngarsane, biasane wektu pangiriman yaiku 30 dina sawise pembayaran advance utawa salinan L / C ditampa.

*Pasar Ekspor Utama:

Pelanggan kita minangka distributor lampu ruangan profesional, proyektor lan produsen ... etc

Saiki, kita kudu ngekspor produk iki menyang akeh pelanggan saka macem-macem negara, contone Argentina, Brazil, Chile, Uruguay, Venezuela, Afrika Kidul, Mesir ... etc.

* Kauntungan Kompetitif Utama:

Kualitas apik, rega apik, layanan apik lan pangiriman cepet

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita