Lampu Sorot LED, RAD-FL212, Casing aluminium Die-casting + Kaca keras permukaan kain, Driver Terisolasi 85-265V, PF>0.9, IP65, Garansi 2 tahun


Detail Produk

Tag produk

*Spesifikasi & Aplikasi:

Lampu sorot RAD-FL212 ana ing omah aluminium Die-cast lan kaca sing dikerasake permukaan kain.

Fungsi boros panas sing apik lan tampilan cahya sing apik.

Sumber cahya digawe saka SMD3030 1W, CRI> 80, kanthi arus konstan 85-265V driver, faktor daya> 0,9

Watt sing kasedhiya yaiku saka 50W nganti 600W, akeh suhu warna opsional saka 2000-6500K lan RGB.

Wektu urip 50000 jam kanthi garansi rong taun.

Model RAD-FL212-50W RAD-FL212-100W RAD-FL212-150W RAD-FL212-200W RAD-FL212-300W RAD-FL212-400W RAD-FL212-500W RAD-FL212-600W
Sistem Watt 50W 100W 150W 200W 300W 400W 500W 600W
Tegangan Input 85-265V
Frekuensi 50/60HZ
Faktor Daya PF≥0.9
CRI Ra> 80
Suhu Warna 2800K-7000K utawa RGB
urip 50000Hrs
Fitur Produk 1, Die-casting aluminium omah, kain kaca lumahing toughened.
2, chip LED kinerja dhuwur, hemat energi, efisiensi cahya sing dhuwur
3, Kualitas dhuwur kanthi garansi 2 taun, umur dawa> 50000hrs
4, Perlindhungan lingkungan, ora ana polusi ultraviolet lan merkuri
5, CRI dhuwur, suhu warna sing beda kanggo pilihan.
Area Aplikasi Produk sing akeh digunakake ing bangunan, bengkel pabrik utawa gudang, SPBU, mall, Balai Pameran, Stadion, Taman dll

 *Packing & Pengiriman:

Produk iki dikempalken ing karton kertas coklat biasane;Kothak putih lan kothak werna uga kasedhiya yen perlu.Pallet Plywood ekstra utawa pallet plastik bisa dikemas ing karton.

Pelabuhan pangiriman yaiku pelabuhan Shanghai, Ningbo utawa Shenzhen.Sampel utawa pesenan cilik bisa dikirim kanthi ekspres lan angkutan udara, pesenan biasa bakal ditindakake kanthi kiriman segara.

*Pembayaran & Pangiriman:

Istilah pembayaran sing ditampa yaiku T / T, L / C ing ngarsane, Lan kita duwe pangiriman ing wektu, biasane wektu pangiriman yaiku 30 dina sawise pembayaran advance utawa salinan L / C ditampa.

*Pasar Ekspor Utama:

Pelanggan kita minangka distributor lampu ruangan profesional, proyektor lan produsen ... etc

Saiki, kita kudu ngekspor produk iki menyang akeh pelanggan saka macem-macem negara, contone Argentina, Brazil, Chile, Uruguay, Venezuela, Afrika Kidul, Mesir ... etc.

* Kauntungan Kompetitif Utama:

RAD-FL212 nduweni kualitas apik;Nerangake karo babar pisan 2 taun.Yen produk sampeyan ditemokake duwe cacat manufaktur, kita bakal ngganti komponen utawa kabeh produk.We ngadeg konco kualitas produk kita.Tim layanan pelanggan seneng ngatasi pitakon, komentar, utawa keprihatinan sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita