Lampu Jalan LED RAD-SL305, kasus aluminium die-casting, proteksi kilat 4000V, Driver Terisolasi 85-265V, PF>0.95, IP65, Garansi 2 taun


Detail Produk

Tag produk

*Spesifikasi & Aplikasi:

Lampu RAD- SL305 Street ana ing desain terintegrasi lengkap, ora ana bagean sing ngaco ing sisih ndhuwur lampu, sing njamin panyegelan sing sampurna.

Die-casting aluminium omah karo desain struktur imbricate, lumahing Gamelan bisa tetep omah resik.

Distribusi cahya sing apik dening lensa optik.

Pembalap sing dipimpin saiki kanthi Perlindhungan Kilat Surge bisa marem kabeh kahanan cuaca sing beda.

Watt sing kasedhiya yaiku 10W, 30W, 50W lan 100W, wektu urip 50000 jam.

Model

RAD-SL305-10W

RAD-SL305-20W

RAD-SL305-30W

RAD-SL305-50W

RAD-SL305-100W

Sistem Watt

10W

20W

30W

50W

100W

Ukuran (mm)

329*134*50

369*149*67

429*167*67

510*194*73

590*212*78

Tegangan Input

85-265V

Frekuensi

50/60Hz

Faktor Daya

PF≥0.5,PF≥0.9

CRI

Ra> 80

Suhu Warna

2800-7000k

urip

50000Hrs

Fitur Produk

1, omah aluminium Die-casting, boros panas sing apik.
2, chip LED kinerja dhuwur, hemat energi, efisiensi cahya sing dhuwur
3, Kualitas dhuwur kanthi garansi 2 taun, umur dawa> 50000hrs
4, Perlindhungan lingkungan, ora ana polusi ultraviolet lan merkuri
5, CRI dhuwur, suhu warna sing beda kanggo pilihan.

Area Aplikasi

Produk sing digunakake digunakake ing dalan Street, dalan negara, dalan gedhe, area parkir lan wilayah umum etc

* Pembayaran & Pengiriman:

Istilah pembayaran sing ditampa yaiku T / T, L / C ing ngarsane, Lan kita duwe pangiriman ing wektu, biasane wektu pangiriman yaiku 30 dina sawise pembayaran advance utawa salinan L / C ditampa.

*Pasar Ekspor Utama:

Pelanggan kita minangka distributor lampu ruangan profesional, proyektor lan produsen ... etc

Saiki, kita kudu ngekspor produk iki menyang akeh pelanggan saka macem-macem negara, contone Argentina, Brazil, Chile, Uruguay, Venezuela, Afrika Kidul, Mesir ... etc.

* Kauntungan Kompetitif Utama:

RAD-SL305 nduweni rekor dodolan sing apik banget, amarga penampilan sing elegan lan kualitas sing unggul.Yen sampeyan nemokake cacat manufaktur sajrone rong taun, kita bakal ngganti komponen utawa kabeh produk.

Yen sampeyan butuh solusi lampu dalan siji mandeg, Radlux minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita