Kabar

  • What is high-bay lights

    Apa lampu teluk dhuwur

    Minangka jeneng kasebut, lampu highbay digunakake kanggo madhangi papan kanthi langit-langit sing dhuwur.Iki biasane ditrapake kanggo langit-langit saka 20 kaki nganti 24 kaki.Lampu Lowbay, Nanging, digunakake kanggo langit-langit ing 20 kaki.Lampu Highbay duwe macem-macem aplikasi ing macem-macem industri, iki ...
    Waca liyane
  • The Importance of LED Street Lighting

    Pentinge Lampu Jalan LED

    Lampu dalan diarani entuk manfaat ngluwihi bisa ndeleng ing peteng.Dibuktekake manawa lampu ing wilayah omah lan industri nyuda kejahatan lan kacilakan mobil.LED nduweni umur urip nganti 50 000 jam, nyebabake biaya pangopènan suda.Kaluwihan saka Lampu Jalan LED: • Hi...
    Waca liyane
  • How to maintain the floodlight?

    Kepiye carane njaga lampu sorot?

    Lampu sorot minangka werna padhang, cahya alus, daya kurang, umur dawa lan 50000 jam wektu padhang.Kajaba iku, awak lampu sorot LED cilik, gampang didhelikake utawa dipasang, ora gampang rusak, tanpa radiasi termal, sing migunani kanggo nglindhungi obyek sing padhang, lan duwe macem-macem aplikasi ...
    Waca liyane
  • LED Floodlights

    Lampu Sorot LED

    Saiki ana rong jinis lampu sorot LED, siji yaiku kombinasi chip daya, liyane yaiku chip daya dhuwur tunggal.Tilas wis kinerja stabil, struktur produk daya dhuwur siji ageng, kang cocok kanggo lampu sorot cilik-ukuran, lan terakhir bisa entuk daya dhuwur, kang c ...
    Waca liyane