Pentinge Lampu Jalan LED

Lampu dalandiarani entuk manfaat ngluwihi bisa ndeleng ing peteng.Dibuktekake manawa lampu ing wilayah omah lan industri nyuda kejahatan lan kacilakan mobil.LED nduweni umur urip nganti 50 000 jam, nyebabake biaya pangopènan suda.

sdv

Kaluwihan sakaLampu Jalan LED Kab:

• Ramah lingkungan banget: Lampu werna LED nglindhungi energi uga nyumbang kanggo lingkungan sing luwih apik.

• Wektu urip luwih dawa: Lampu iki tahan nganti 15 taun.

• Menehi dalan liyane urip: Dibandhingake karo lampu pijar, LED lampu werna luwih 25 kaping maneh.

• Ora glare abot: Lampu bisa diarahake menyang wilayah tartamtu, kang utamané dalan.Iki tegese driver ora bakal cilaka dening sorotan ing mripate.

• Kepatuhan RoHS: Iki tegese lampu dalan LED aman lan ora ngeculake asap beracun nalika cahya rusak.Lampu dalan ora ngemot merkuri utawa timbal.Paparan merkuri nyebabake keracunan merkuri, sing bisa nyebabake nyawane wong mati.

• Padhang lengkap: Ora kaya sumber cahya liyane, LED entuk padhang bebarengan tanpa kedhep.

• Gampang dianggo ing cuaca beku: Lampu LED bisa digunakake kanthi gampang ing cuaca sing adhem banget.

• Awet lan tahan kejut: Kanggo ngadeg ing kabeh jinis kondisi cuaca, lampu dalan kudu angel.Ing kahanan berangin, obyek bisa dibuwang, nyebabake lampu dalan normal.Lampu werna LED duwe resistensi dhuwur kanggo kejut, sing nyegah karusakan.


Wektu kirim: Jul-01-2020