Apa lampu teluk dhuwur

Kaya jeneng kasebut,lampu highbaydigunakake kanggo madhangi papan kanthi langit-langit sing dhuwur.Iki biasane ditrapake kanggo langit-langit saka 20 kaki nganti 24 kaki.Lampu Lowbay, Nanging, digunakake kanggo langit-langit ing 20 kaki.

Lampu Highbay duwe macem-macem aplikasi ing macem-macem industri, kalebu bengkel, jalur perakitan, pabrik.Lampu Highbay uga bisa dideleng ing gim lan fasilitas rekreasi gedhe.Jinis cahya iki uga apik banget kanggo madhangi fasilitas panyimpenan lan gudang, ruang konferensi gedhe.

zx

Lampu Highbaymenehi entuk manfaat saka cetha, cahya seragam saka apa ngisor karo banget sethitik sorotan.Macem-macem jinis reflektor ngrampungake macem-macem tugas iluminasilampu highbay.Reflektor aluminium ngidini cahya saka peralatan sing mili langsung mudhun menyang lantai lan reflektor prismatik ngasilake cahya sing nyebar sing migunani kanggo madhangi rak lan obyek liyane sing munggah pangkat.

Sawetara industri lan fasilitas dibutuhake kanggo nggunakake lampu highbay, Sing paling umum yaiku:

• Fasilitas kotamadya kayata komunitas utawa pusat rekreasi.

• fasilitas Manufaktur.

• Warehouses.

• toko departemen.

• Sekolah, universitas lan gimnasium.

Akeh jinis perlengkapan bisa digunakake nalika nyetel lampu highbay.Perlengkapan kasebut kalebu lampu LED, lampu neon, lampu induksi lan lampu halida logam.Saben peralatan duwe pro lan kontra dhewe.Tuladhane,lampu LEDduwe umur sing dawa banget lan efisien energi, nanging mbutuhake investasi awal sing gedhe.Ing sisih liya, lampu pijar tradisional ora larang nanging ora tahan suwe lan luwih akeh nggunakake energi.


Wektu kirim: Jul-01-2020